خالبرداری

در گذشته وجود خال روی نواحی خاصی از صورت، نه تنها جلوه ای نازیبا نداشت، بلکه بسیار پرطرفدار بود ولی امروزه داشتن پوستی صاف و یک دست و بدون هرگونه ضایعه ای مانند خال یا زگیل، یکی از ویژگی های است که می تواند زیبایی افراد را دو چندان کند. همان طور که می دانید خال ها یا از بدو تولد همراه ما هستند و یا این که در سال های بعد به دلایل مختلف داخلی و یا محیطی روی پوست ما پدیدار می شوند.این ضایعات پوستی انواع مختلفی دارند ولی معمولاً برای برداشتن خال هایی که سطحی هستند راه های مختلفی وجود دارد که یکی از مهم ترین آن ها، خالبرداری با استفاده از دستگاه پلاسما است.

از آن جایی که این روش نوین برداشت خال متقاضیان زیادی دارد؛ بر آن شدیم تا در این مقاله، در این خصوص صحبت کنیم؛ پس با کلینیک لبخند همراه باشید.

دستگاه پلاسما

خالبرداری با دستگاه پلاسما

برداشت خال با دستگاه پلاسما یا پلاسما جت یک روش غیرجراحی و یکی از جدیدترین متدها برای حذف این ضایعات پوستی محسوب می شود که در سراسر جهان نیز کاربرد دارد. در این روش، به وسیله یک هندپیس یا قلم، بر روی پوست یک جریان الکتریکی ایجاد می شود که این جریان هیچگونه برخوردی با پوست نخواهد داشت.

در واقع در این روش، برای خالبرداری از قلم پلاسما استفاده می ‌شود که ضرری برای پوست ندارد چرا که صرفاً به پوست نزدیک می شود و تماسی با پوست ندارد و تنها انرژی متصاعد شده از این قلم، به بافت خال منتقل می شود تا آن را از بین ببرد. این انرژی، حرارت سلول های خال را بالا می برد و باعث تبخیر آن ها می شود.

این روش خالبرداری بدون درد است و هر جلسه آن معمولاً ۱۰ تا ۱۵ دقیقه طول می کشد. تعداد جلسات نیز به نوع و اندازه خال، عمق آن، کیفیت دستگاه و واکنش‌ های فیزیولوژیکی بدن و نظر پزشک متخصص بستگی دارد

در مراکز زیبایی معتبر مانند کلینیک لبخند، متقاضیان حتی پس از یک جلسه تأثیرات مثبت این روش را ملاحظه خواهند کرد. توجه به این نکته ضروری است که به منظور تکرار درمان با پلاسما جت حتماً لازم است که ۶ تا ۸ هفته بین جلسات فاصله باشد. برای دریافت مشاوره میتوانید فرم مشاوره آنلاین را تکمیل کنید تا به صورت رایگان با متخصصان کلینیک مشاوره بشوید.

یرداشت خال با پلاسما

چگونگی خالبرداری با استفاده از دستگاه پلاسما

با توجه به آن چه گفته شد، نمی توان تاثیرات شگرف پلاسما تراپی را در درمان خال نادیده گرفت. در این روش، به وسیله پالس ‌های پلاسما، روی پوست، قوس الکتریکی ایجاد می‌ شود. این قوس های الکتریکی به پزشک این امکان را می‌ دهد که به آسانی و بدون تماس با پوست، خال گوشتی برداشته شود. حرارت حاصل از قوس الکتریکی باعث تبخیر سلول های خال می شود و در نتیجه پوسته‌ های جدید در سطح پوست ایجاد می ‌شود. هم چنین دستگاه پلاسما جت با ایجاد حرارت، باعث افزایش سطح کلاژن سازی در پوست شده و این امر در نهایت منجر به تولید سلول‌ های جدید می شود.

خالبرداری با دستگاه پلاسما جت، موجب یکسان سازی سطح پوست می ‌شود. معمولاً پزشک پیش از این که اقدام به خالبرداری کند؛ نوع خال را تشخیص می دهد و اگر خال مورد نظر قابلیت برداشتن داشته باشد؛ با توجه به ویژگی های آن، از دستگاه پلاسما جت استفاده می کند؛ به عنوان مثال برای برداشتن خال های گوشتی ضخیم، پالس های متصاعد شده از دستگاه قوی تر خواهند بود در صورتی که اگر خال موردنظر کوچک و کم عمق باشد، تنظیمات دستگاه پلاسما جت به گونه ای برنامه ریزی می شود که پالس های ضعیف تری تولید کنند.  

خالبرداری با دستگاه پلاسما جت نیاز به استفاده از دستگاه های پیشرفته و پزشک متخصص و با تجربه دارد بنابراین باید برای انجام این کار، در انتخاب مرکز زیبایی دقت لازم را به عمل آورید.

خال گوشتی

مزایای خالبرداری با  دستگاه پلاسما جت

استفاده از دستگاه پلاسما جت از آن جهت توصیه می شود که این روش مزایای زیادی را در پی دارد، از جمله:

  • از آن جایی که استفاده از این روش، لایه بیرونی پوست را تحت تاثیر قرار می دهد، بنابراین عوارض بسیار کمی خواهد داشت و آسیبی به پوست وارد نمی شود.
  • در صورت استفاده از این روش، هیچ زخمی بر روی پوست به وجود نمی آید، بنابراین خطر عفونت نیز فرد را تهدید نمی کند.
  • در این روش هیچ برش سطحی یا عمقی روی پوست ایجاد نمی شود؛ بنابراین در هنگام برداشت خال، شاهد خونریزی حتی به میزان اندک نیز نخواهیم بود.
  • ممکن است حداکثر تا ۷ روز بعد از انجام خالبرداری با پلاسما جت، پوست متورم شود ولی بعد از گذشت این مدت زمان، هیچ علائمی باقی نخواهد ماند.
  • با توجه به این ‌که درحین استفاده از پلاسما جت، برشی روی پوست ایجاد نمی‌ شود؛ به همین دلیل در این روش، بهبودی بافت ها به سرعت انجام می شود.
  • برای استفاده از دستگاه پلاسما به منظور خالبرداری نیازی به بیهوشی یا بی حسی موضعی نیست.
  • در این روش از هیچ ماده شیمیایی استفاده نمی شود.
  • محدودیت سنی برای استفاده از پلاسما جت وجود ندارد.
  • خالبرداری با پلاسما جت بدون درد است.
  • دوران نقاهت و بهبودی کوتاهی دارد

برداشت خال

مراقبت‌ های بعد از خالبرداری با دستگاه پلاسما جت

بهتر است برای بهبودی سریع و کاهش عوارض، برخی مراقبت ها بعد از خالبرداری با دستگاه پلاسما انجام شود از جمله این که:

  • تا پایان دوره نقاهت بهتر است ناحیه مورد نظر تمیز نگه داشته شود و از هرگونه آلودگی پاک باشد.
  • ناحیه درمان را دست ‌کاری نکنید و در صورتی که لایه سطحی پوست، پوسته ‌پوسته شود، از کندن پوسته ها اجتناب کنید.
  • تا بهبود کامل نواحی درمان، از لایه ‌بردار یا ماده شوینده استفاده نکنید.
  • در طول دوره درمان و کمی بعد از اتمام آن، از قرارگرفتن در معرض نور خورشید اجتناب کنید زیرا می تواند باعث ایجاد لک های پوستی شود.

درمان لک صورت

عوارض خالبرداری با دستگاه پلاسما

عوارض خالبرداری با دستگاه پلاسما ناچیز است. معمولاً پس از اتمام پروسه خالبرداری با استفاده از این دستگاه ممکن است پوست در نواحی تحت درمان دچار تورم و قرمزی شود که این عوارض در برخی از افراد به مراتب بیشتر خواهد بود ولی به طور معمول بعد از دو یا سه روز به صورت خود به خود از بین می رود.  با این حال، در صورتی که عمل خالبرداری را در یک مرکز معتبر و زیر نظر پزشک متخصص انجام دهید، می توانید مطمئن باشید که عوارض زیاد و شدیدی دامنگیر شما نخواهد بود. هم چنین بهتر است به منظور تسریع روند درمان و بهبود ناحیه مورد نظر از لوسیون ها یا کرم های موضعی که پزشک متخصص به این منظور تجویز کرده است، استفاده کنید. برداشت خال در افرادی که پوست تیره دارند، ممکن است منجر به تیرگی محل تحت درمان شود.

سخن پایانی

امروزه خالبرداری با پلاسما جت یک روش غیرتهاجمی و راحت برای برداشتن خال ها و ضایعه های پوستی است. در این روش از جریان الکتریکی برای از بین بردن بافت خال استفاده می شود. خالبرداری به این شیوه دارای عوارض مختصری از جمله کمی تورم و قرمزی است که این عوارض در عرض چند روز به طور خود به خود از بین می روند.