لیپوساکشن

امروزه چاقی یکی از معضلات بشر به شمار می رود که نه تنها سلامت افراد را تحت تاثیر قرار می دهد بلکه زیبایی و تناسب آن ها را نیز تحت الشعاع قرار می دهد.

به همین دلیل، تاکنون راه های زیادی برای خلاصی از شر چربی های اضافی بدن ابداع شده است؛ از انواع و اقسام رژیم های غذایی گرفته تا انجام فعالیت های ورزشی و همین طور متدهای مختلف جراحی و عمل های زیبایی که همه و همه یک هدف واحد را دنبال می کنند و آن هم کاستن از میزان چربی های بدن است.

امروزه انواع جراحی های کم تهاجمی و تهاجمی مورد استفاده قرار می گیرند که لیپوساکشن هم یکی از متداول ترین آن هاست؛ به همین دلیل تصمیم گرفتیم تا مقاله ای را به این عمل زیبایی اختصاص دهیم؛ پس در صورتی که شما هم علاقه مند به کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص هستید، تا انتها با کلینیک لبخند همراه باشید.

چاقی شکمی

لیپوساکشن چیست؟

لیپوساکشن یک نوع عمل جراحی است که از تکنیک مکش برای خارج ساختن چربی از نواحی مختلف بدن مانند شکم، سینه و پشت، باسن و ران ها،  مناطق بالای بازوها، چانه و گردن استفاده می کند. این چربی ها معمولاً با رژیم غذایی و ورزش از بین نمی روند و مقاوم هستند.

هم چنین گاهی از لیپوساکشن برای کوچک کردن سینه یا درمان ژنیکوماستی استفاده می شود. زمانی که فردی دچار اضافه وزن یا چاقی می شود، سلول‌های چربی از نظر حجم و اندازه افزایش می ‌یابند. در روش لاغری موضعی با لیپوساکشن تعداد سلول‌ های چربی در یک ناحیه کاهش می ‌یابد.

با این حال، ساکشن شکم، ممکن است باعث ایجاد چین خوردگی‌ هایی در پوست شود ولی در این خصوص هم، رنگ پوست و خاصیت ارتجاعی آن عامل تعیین کننده هستند.  اما، اگر پوست دارای خاصیت ارتجاعی ضعیف یا نازک باشد، ممکن است پس از لیپوساکشن شل و افتاده به نظر برسد.

هم چنین، عمل لیپوساکشن نمی تواند مشکلات و فرورفتگی‌ های ناشی ازسلولیت ها یا دیگر معضلات سطحی پوست و همین طور استرچ مارک یا علائم کشیدگی پوست را بهبود ‌بخشد.

برای این که بتوانید عمل لیپوساکشن را انجام دهید، حتماً باید از نظر جسمانی، سلامت باشید؛ چراکه مشکلاتی همچون بیماری عروقی یا تنگی عروق خونی، دیابت و یا ضعف سیستم ایمنی می توانند فرایند لیپوساکشن را با مشکل مواجه کنند.

لیپوساکشن

 

توجه به این نکته لازم است که لیپوساکشن روشی برای کاهش وزن کلی بدن محسوب نمی شود و تنها شیوه ای برای لاغری موضعی است، بنابراین، در صورتی که چاق هستید و یا اضافه وزن دارید بهتر است برای کاهش وزن زیر نظر یک پزشک تغذیه، رژیم غذایی خود را رعایت کنید و ورزش و فعالیت روزانه را فراموش نکنید.  

لیپوساکشن چگونه انجام می شود؟

به طور کلی، به منظور انجام جراحی لیپوساکشن، چربی ‌های اضافه در ناحیه مورد نظر ، با استفاده از روش های خاصی شکسته شده و به ذرات کوچک ‌تری تبدیل می شوند و پس از آن، به کمک لوله باریکی که از یک برش کوچک وارد بدن شده است، خارج می‌ شوند. این جراحی به طور معمول، تحت بیهوشی عمومی انجام می ‌شود و ۱ الی ۳ ساعت به طول می انجامد.

در ادامه مراحل انجام جراحی لیپوساکشن را شرح خواهیم داد:

  • شما پیش از انجام هر عمل زیبایی، من جمله جراحی لیپوساکشن، نیاز به مشاوره تخصصی خواهید داشت. در این جلسه مشاوره، پزشک شرایط سلامتی شما را مورد بررسی قرار می دهد و با توجه به چربی های اضافه موجود در نواحی خاصی از بدنتان و همین طور انتظارات شما از لیپوساکشن، این جراحی را به شما پیشنهاد می کند و یا این که از شما می خواهد روش های دیگر را امتحان کنید.

لیپوساکشن شکم

توجه به این نکته لازم است که برای عمل لیپوساکشن، حتماً باید به مراکز و کلینیک های معتبر و تخصصی زیبایی مراجعه کنید تا از عوارض آن در امان باشید و نتایج مطلوبی بگیرید.

در این زمینه، کلینیک زیبایی لبخند می تواند پس از انجام مشاوره تخصصی رایگان ، با استفاده از جدیدترین فناوری های روز دنیا و زیر نظر متخصصان، بهترین خدمات را به شما ارائه کند.

  • در مرحله بعد، پزشک متخصص برای حصول اطمینان از سلامتی کامل شما، آزمایشات بخصوصی را تجویز می کند.
  • سپس شما باید با یک همراه، به بیمارستان یا کلینیک مراجعه کنید تا پس از عمل لیپوساکشن به شما کمک کند.
  • سپس جراح اقدام به بررسی نواحی مورد نظر برای انجام لیپوساکشن کرده و آن ها را علامت گذاری می کند.
  • آماده سازی فرد متقاضی و استفاده از بیهوشی عمومی، (در شرایط خاص با بی حسی) برای انجام جراحی در مرحله بعدی انجام می شود.
  • پس از ایجاد برش های بین نیم تا سه و نیم سانتی متری در سطح پوست برای خارج کردن چربی ها از بدن، جراح متخصص با استفاده از یک کانولای مخصوص، اقدام به برداشتن چربی ها می کند. در واقع این لوله باریک به عمق چربی ها نفوذ می کند و با حرکت رو به جلو و عقب، سلول های چربی را درهم می شکند و از هم جدا می کند. وقتی که سلول های چربی از یکدیگر جدا شدند، جراح با استفاده از یک سرنگ یا پمپی که به کانولا متصل است، آن ها را خارج می سازد.

نتیجه ساکشن

در این مرحله، انتخاب نوع لیپوساکشن از اهمیت زیادی برخوردار است؛ زیرا جراح می تواند با استفاده از روش های مختلفی اقدام به حذف چربی ها کند؛ به عنوان مثال، ممکن است از لیزر، سونوگرافی، فرکانس رادیویی و غیره برای از بین بردن سلول ‌های چربی استفاده شود.

  • بخیه محل برش ‌ها و پانسمان آن ها.

مزایای لیپوساکشن

وقتی فردی تصمیم می گیرد اقدام به جراحی لیپوساکشن کند، تا زمانی که این تصمیم را عملی کند، معمولاً مدت زمان زیادی به طول می انجامد زیرا این عمل نیاز به بررسی دقیق دارد. آنچه مسلم است این است که انجام عمل زیبایی لیپوساکشن نه فقط برای سلامتی فرد مفید است، بلکه فواید و مزایای دیگری هم دارد که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد:

  • درمان مؤثر نواحی که تجمع چربی در آن ها زیاد است.
  • کمک به توقف تولید سلول های چربی در نواحی خاصی از بدن
  • ایجاد تناسب اندام و بهبود وضعیت ظاهری بدن فرد
  • لاغری موضعی برای هر ناحیه
  • بهبود وضعیت سلامت فرد
  • افزایش اعتماد به ‌نفس فردی
  • تحریک رشد کلاژن در محل لیپوساکشن
  • درمان اختلالاتی همانند سندرم لیپودیستروفی یا ژنیکوماستی
  • درمان مشکلات مرتبط با تعریق بیش ‌از ‌حد در برخی از نواحی بدن مانند ران یا زیر بغل
  • ماندگاری دائمی (در صورتی که متقاضیان انجام این جراحی سبک زندگی سالمی را دنبال کنند.)

لیپوساکشن

 

سخن پایانی

لیپوساکشن نوعی جراحی زیبایی است که به منظور خارج ساختن چربی های اضافه از نواحی خاصی از بدن انجام می شود.

در این روش، جراح با ایجاد برش های کوچکی بر سطح پوست و با استفاده از روش های مختلف برای درهم شکستن بافت چربی، یک کانولا را به لایه های عمیق پوست می فرستد تا چربی های شکسته شده را خارج کند.

این جراحی غالباً تحت بیهوشی عمومی انجام می شود و برای پیشگیری از عوارض آن، بهتر است به جراح متخصص مراجعه شود.