کاشت ابرو
ابروها یکی از مهم ترین اجزای صورت هستند و نقش مهمی در زیبایی چهره ایفا می کند؛ با این وجود برخی از افراد به دلایل مختلفی از جمله افزایش سن، بعضی بیماری ها، اصلاح بیش از اندازه ابروها و غیره با آسیب جدی ابروها مواجه می شوند و حجم ابروهای آن ها کاسته می شود. به طور کلی، راه های زیادی برای اصلاح مشکلات ابرو وجود دارد که ابتدایی ترین آن ها استفاده از مداد ابرو یا انواع سایه ابرو است. همچنین راه حل های موثرتر و البته دائمی هم برای بهبود آسیب های ابرو وجود دارد که یکی از مهم ترین آن ها کاشت ابرو است.
از آن جایی که کاشت ابرو یک روش پرطرفدار و بسیار کاربردی است، تصمیم گرفتیم تا در این مقاله در این خصوص اطلاعات جامعی را در اختیار خوانندگان خود قرار دهیم؛ پس تا انتها با کلینیک لبخند همراه باشید.
کاشت ابرو چیست؟
کاشت ابرو یک عمل زیبایی است که در طی انجام آن، ریشه یا فولیکول های مو از ناحیه پوست سر استخراج شده و به ناحیه ابرو پیوند زده می شود. این عمل معمولاً برای ترمیم نواقص ابرو، کم پشتی آن یا فرم دادن به ابروها انجام می شود ولی کسانی که به صورت ژنتیکی ابروهای کم پشت یا نازکی دارند نیز از این روش برای زیباتر شدن چهره خود استفاده می کند.
پس از انجام عمل کاشت ابرو، موهای کاشته شده همانند موهای اصلی ابرو شروع به رشد می کنند و به راحتی می توان آن ها را حالت داد یا رنگ کرد تا جلوه طبیعی تری داشته باشند. کاشت ابرو مانند کاشت مو به روش های مختلفی انجام می شود که در ادامه به توضیح آن ها می پردازیم.
انواع روش های کاشت ابرو
کاشت ابرو به چندین روش قابل انجام است ولی بعضی از این روش ها از محبوبیت بیشتری برخوردار هستند. در ادامه به برخی انواع رایج کاشت ابرو اشاره می کنیم:
- کاشت مستقیم مو (DHI)
برای کاشت ابرو به روش مستقیم یا DHI، ابزاری تحت عنوان چوئی (Choi) به کار می رود. در این روش، فولیکول های مو از ناحیه اهدا کننده استخراج شده و با استفاده از ابزار قلم مانندی تحت عنوان Choi Implanter در ناحیه گیرنده کاشته می شود. در واقع، متخصص کاشت ابرو به کمک ابزار چوئی، به صورت کنترل شده و دقیق موها را استخراج کرده و به طور همزمان، در ناحیه گیرنده منافذی را ایجاد می کند و فولیکول های برداشته شده را در آن ها قرار می دهد. در این روش امکان کنترل دقیق و همین طور تعیین زاویه و جهت کاشت موها وجود دارد به همین دلیل، نتایج استفاده از این روش، طبیعی و شگفت انگیز است.
- استخراج واحد فولیکولی (FUE)
استخراج واحد فولیکولی یکی از جدیدترین روش های کاشت ابرو است. در این روش، فولیکول های مو به صورت مجزا از ناحیه پوست پشت سر استخراج شده و به وسیله ابزاری تحت عنوان پانچ، به صورت جداگانه در نواحی مورد نیاز، کاشته می شوند.
این روش کاشت ابرو، کم تهاجمی است و عوارض کمی دارد و جای آن زخم نمی شود؛ در عوض، نتایج آن بسیار طبیعی خواهد بود و از این رو، بسیار محبوب است.
- کاشت واحد فولیکولی (FUT)
در روش کاشت ابروی اف یو تی، بخشی از پوست پشت سر برداشته شده و به شکل نواری برش داده می شود. سپس از این بخش های نواری شکل، اجزای کوچک تری که حاوی واحدهای فولیکولی هستند، جدا شده و در منطقه ابرو کاشته می شوند. این روش معمولاً برای برداشت واحدهای فولیکولی بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد.
- کاشت با دستگاه اتوماتیک ربات Artas
در این روش، از فناوری روباتیک و هوش مصنوعی برای کاشت ابرو استفاده می شود. ربات هایی که به این منظور به خدمت گرفته می شوند، معمولاً دقت و سرعت بالایی دارند و می تواند به راحتی و در زمانی اندک، فولیکول های مو را از نواحی اهدا کننده استخراج و در محل مورد نظر کاشت کنند. این روش به واسطه دقت عمل بالا و سرعت انجام عملیات، محبوبیت خاص خود را دارد.
- کاشت به روش نیوگرافت
کاشت ابرو به روش نیوگرافت، یکی از جدیدترین و مدرن ترین روش های کاشت ابرو و از بهترین متدهای مورد استفاده در این زمینه است. در این روش از تکنیک پیشرفته موهای فولیکولار استفاده می شود تا نتیجه کار طبیعی تر و زیباتر باشد. همچنین در این روش، از متد FUE (استخراج واحد فولیکولی) برای استخراج موها استفاده می شود. در واقع این روش کاشت، یک نسخه نیمه اتوماتیک از روش FUE به شمار می رود.
نکته مهم این که شما برای انتخاب روشی که مناسب باشد، نیاز دارید تا به یک مرکز معتبر زیبایی مراجعه کنید و با انجام مشاوره تخصصی رایگان با متخصصان این امر، بهترین و مناسب ترین روش را انتخاب کنید. کلینیک زیبایی لبخند نیز می تواند در این زمینه علاوه بر مشاوره درخصوص کاشت ابرو و کاشت مو ، با ارائه بهترین خدمات، شما را در مسیر دستیابی به زیبایی بیشتر، یاری کند.
مراحل کاشت ابرو به روش پیوند واحد فولیکولی (FUT)
- طراحی ابرو (Eyebrow Design)
اولین گام برای کاشت ابرو به این روش، طراحی ابرو است. این طراحی شامل شکل و ضخامت ابروها می شود. به این منظور، پزشک برای ایجاد طرحی متقارن و زیبا، با فرد متقاضی همکاری می کند؛ زیرا دستیابی به یک طرح طبیعی و زیبا بسیار مهم است.
- کشیدن گرافت (Graft Extraction)
در این مرحله، گرافت های مو از نواحی اهدا کننده که غالباً در پشت سر یا پشت گوش ها قرار دارند، استخراج می شوند. کیفیت و ویژگی های مو، فاکتورهای مهمی برای انتخاب ناحیه اهدا کننده هستند و هدف از این کار، رسیدن به تطابق بیشتر با موهای ابرو است. بهتر است از واحدهای فولیکولی تک مویی برای کاشت ابرو طبیعی استفاده شود .
- آماده سازی گرافت (Graft Preparation)
پس از این که گرافت ها استخراج شدند، زیر میکروسکوپ آماده سازی می شوند. مرحله آماده سازی، در واقع جداسازی گرافت ها به رشته های مجزا برای مطابقت بیشتر با الگوی طبیعی موهای ابروها است. سپس گرافت ها بریده و مرتب می شوند تا برای کاشت مناسب باشند.
- کاشت گرافت (Implantation of Grafts)
معمولاً برای به حداقل رساندن ناراحتی ، در ناحیه کاشت یا همان ابروها، از بی حسی موضعی استفاده می شود. سپس بر طبق طراحی انجام شده، برش و شکاف های ریزی در نواحی موردنظر ایجاد می شود تا گرافت های آماده سازی شده با دقت و ظرافت در این نواحی قرار گیرند. در انتها پزشک متخصص مطمئن می شود که موهای کاشته شده ، زاویه و جهت گیری مناسب برای رشد طبیعی را دارند.
سخن پایانی
کاشت ابرو یک روش دائمی برای پر کردن و فرم دهی به ابروهاست. ابروها در برخی از افراد به دلایل مختلفی از جمله ژنتیک، بعضی بیماری ها، افزایش سن و غیره کم پشت و نازک می شود و می تواند بر زیبایی فرد تاثیر بگذارد؛ از این رو، برخی افراد به دنبال پیدا کردن راه های مناسب برای بهبود آسیب های وارده به ابروها و زیباتر کردن آن ها هستند.
بهتر است برای کاشت ابرو به یک مرکز زیبایی معتبر و مجهز مراجعه کنید.